Professionele verhuisdienst

Verhuizen is specialistenwerk. Het vereist niet alleen kennis & ervaring, maar ook vertrouwen. U geeft immers letterlijk uw spullen in onze handen. Met onze verhuisdienst doen we er dan ook alles aan om zowel uw vertrouwen als uw meubelen niet te schenden.

Ons aanbod

Move it! kan ingeschakeld worden voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen, en dit in binnen- en buitenland. Daarbij nemen we u al het zware werk uit handen. Zo helpen onze verhuizers ook bij het demonteren en monteren van uw meubelen. Als u dit wenst, reserveren we ook de nodige parkeerplaatsen.

Meubellift huren

Neemt u uw intrek in een appartement of een nieuw kantoorgebouw op een hogere verdieping? Dan kan u bij Move it! een meubellift huren om grote en zware meubelstukken probleemloos naar boven te brengen.

Klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen?

Vergeet zeker niet tijdig uw inpak- en verhuismateriaal in huis te halen. Check ook of u bij de voorbereiding van uw verhuis niks vergeten bent. Onze verhuistips vormen een handige leidraad. Is de grote dag aangebroken? Reken dan op onze professionele verhuisdienst voor de praktische kant van uw verhuis. Contacteer ons voor meer informatie!

  • verhuisdienst
  • Verhuisdienst Move it!
  • Nationale en internationale verhuisdienst
  • Professionele verhuisdienst

De verhuis is vlot verlopen. We zijn heel tevreden van de verhuizers. Ze waren heel ervaren. Zo wil ik nog verhuizen.

J.P. uit Koksijde