Uw bedrijfsverhuis in goede handen

Verhuist u met uw bedrijf naar een ander pand? Dan is een vlekkeloze organisatie cruciaal. Move it! helpt u uw bedrijfsverhuis in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers in een minimum van tijd geïnstalleerd zijn op de nieuwe locatie.

Verloop van uw bedrijfsverhuis

Voor de verhuisdag

Plant u een bedrijfsverhuis, dan komen we eerst langs op bedrijfsbezoek om op basis daarvan een offerte op te maken. Gaat u hiermee akkoord, dan bereiden we uw kantoorverhuis tot in de puntjes voor:

  • Verhuisdatum en –uur vastleggen
  • Lokalen overlopen waartussen de verhuis zal gebeuren
  • Levering van verhuisdozen, computerboxen en ander inpakmateriaal op aanvraag

Uiteraard kunnen onze verhuizers vóór de bedrijfsverhuis ook het inpakken voor hun rekening nemen.

Op de verhuisdag zelf

Voldoende verhuizers staan op de verhuisdag paraat om alle meubilair en documenten vlot in te laden, te transporteren en uit te landen op de nieuwe locatie. Volgens een vooraf opgesteld plan plaatsen ze alle goederen meteen in de juiste ruimtes en kantoren.

Aandachtspunten

Een bedrijfsverhuis vereist een goede organisatie. Het is belangrijk dat het meubilair en alle documenten van een werknemer samen blijven. Daarom werken we bij Move it! met merktekens of kleuren om alles in goede banen te leiden. De verhuizers volgen bovendien nauwgezet het opgemaakte plan, waardoor we steeds een vlotte en feilloze verhuis garanderen.