Particuliere verhuizingen

Verhuis op til? Bij Move it! nemen we alle particuliere verhuizingen voor onze rekening. Vraag uw offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

Verloop van de verhuisdag

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en we de verhuisdatum hebben vastgelegd, kan Move it! voor u de nodige parkeerreservaties of vergunningen aanvragen. Op de verhuisdag zelf komen onze verhuizers op het afgesproken tijdstip aan bij u. Samen met u overlopen ze nog even wat er allemaal verhuisd moet worden en laden ze alle goederen in. Ze zorgen ervoor dat alles beschermd is, zodat er tijdens het transport niets beschadigd kan raken.

Bij aankomst op het nieuwe adres laden onze verhuizers alles snel en professioneel uit en plaatsen ze alle meubelen in de daarvoor voorziene ruimtes. Uiteraard kunnen ze uw meubelen ook demonteren en opnieuw monteren en alles in- en uitpakken als u dit wenst.

Volledig uitgeruste verhuiswagens

Onze verhuizers hebben steeds een volledig uitgeruste verhuiswagen voor particuliere verhuizingen ter beschikking, die voorzien is van al het nodige verhuismateriaal zoals trolleys, dekens en touwen. Verhuist u naar een appartement? Onze meubelliften brengen al uw meubilair veilig naar boven.

U merkt het, Move it is volledig voorbereid voor alle particuliere verhuizingen!