Verhuisfirma Spanje

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Spanje? Bent u nog op zoek naar een verhuisfirma die uw inboedel snel én veilig naar Spanje kan brengen? Move-It is dé internationale verhuisfirma bij uitstek.

Hoe ziet uw persoonlijke verhuis naar Spanje eruit?

✓ Alles gebeurt heel eenvoudig. We laden uw goederen in de vrachtwagen die rechtstreeks naar Spanje rijdt.

✓ Uw inboedel wordt dus niet meer overgeladen in andere vrachtwagens.

✓ Uw goederen worden dan geleverd op het adres in Spanje, op het door u aangewezen tijdstip.

Wist je dat?

U kunt Move-It ook inschakelen voor internationale transportverhuizingen per m³. We halen de goederen op aan de voordeur van uw adres in België en lossen de inboedel op het adres in Spanje. Het transport vertrekt pas wanneer de vrachtwagen helemaal geladen is.

Waarom kiezen voor Move-It?

Veel villa’s in Spanje zijn moeilijk te bereiken omdat ze gelegen zijn op heuvels. Wij komen daaraan tegemoet door met kleinere vrachtwagens tot 35m³ richting Spanje te rijden. Dankzij die kleinere vrachtwagens hoeven we geen rekening te houden met de wettelijke rij- en rusttijden van de chauffeurs, waardoor we sneller ter plaatse zijn.

Á-la-carte verhuizen naar Spanje

Move-It is gespecialiseerd in internationale transportverhuizingen naar de regio’s Alicante en Murcia. Maar ook voor verhuizingen naar het volledige Iberisch Schiereiland kunt u op ons rekenen. Verhuist u naar Frankrijk? Dan kunt u eveneens beroep doen op onze diensten.

Interesse?

Bel naar +32(0)59 56 85 45